ÅREST AVLSTISPE

En god avlstispe er alfa omega for en oppdretter og vår kjære Senna De Ria Vela( Selma) kan trygt sies å være en slik. i 2020 får hun tittelen årets avlstispe!!
Selma har vist at vist at hun har en enorm gjennomslagskraft i avlen.  Hun har 3 utstillingschampioner etter seg fra 3 forskjellige kombinasjoner, hun har barn som har tittel i rallylydighet, har barn som går jakt og som trener lydighet. Og hun avler meget sundt alle hennes barn er røntket fri for HD og alle utenom 1 er røntket fri for AD.
En kuriositet er at alle hennes utstillingschampioner har også andre titteler, Brain and beauty med andre ord.
Selma er nå 8 år og har en meget stor hobby. Nemlig ligge på sofaen å sove.:) Hun er en bedagelig sjel inne, mens ute er hun glad i å holde på med sitt som oftest er å grave litt. 
At Selma kom til oss var en stor tilfeldighet. Oppdretter Ria Vela la ut på FB at de hadde fått en avbestilling på en fin tispevalp og lurte på om noen var interessert i denne. Det tok meg omlag 2 sekunder å sende melding til Ria Vela at vi hadde lyst på denne flotte valpen og lykken var stor da de sa vi kunne få kjøpt henne! Men da var det å finne ut av hvordan vi kunne få henne til Norge, da jeg hadde ingen mulighet for å reise.  Så muligheten var å sende Mona avgårde, men på dette tidspunktet viste hun ikke om at jeg hadde fått tak i Selma og Mona er ikke akkurat blant de som liker å kjøre bil. men etter litt god hjelp fra en god nabo så tok Mona og naboen turen til Spania for å hente den lille valpen. Så Selma har vært et eventyr fra dag 1.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *