ÅRETS OPPDRETTERE

Så  greide vi det utrolige igjen!  Årets oppdretter på Golden 2020, slik vi ble i 2019. Vi er så ydmyke og stolte av hva hunder fra vårt oppdrett har fått til i 2020.
5 Championer på 4 uker fikk vi i 2020! 2 rally titler, klubbmester i rally er noe av det hundene fra vårt oppdrett har fått til i 2020
Alt dette er ene og alene våre flinke valpekjøpere og forverter sin fortjeneste.  Det er de som har vært i ringen og hentet heder og ære, det er de som har jobbet med sine hunder. 
Det har blitt ett utrolig flott miljø rundt vårt oppdrett. Det blir arrangert fellestreninger og på utstillinger blir ofte grillen tatt fram og stemningen er god. Under utstillingen på Skarnes var det totalt 19 hunder fra oss som deltok ilag med sine eiere og forverter. Det er nok dette miljøet som er skapt som kanskje vi er mest stolt av.
Selv om vi kjemper om heder og ære på våre hunder må vi aldri glemme at flesteparten av våre valper blir familiehunder som blir elsket og er en del av en familie. Vi må aldri la helse og gemytt bli nedprioritert i vår avl til fordel for vakre hunder. Det går an å kombinere disse tingene. Ja vi har gjort feil, men vi håper vi lærer av våre feil. 
Hjemme hos oss bor det nå 7 hunder de fleste av dem har tråd in i pensjonistenes rekker, en likefult er de endel av vår familie og sover i sofa , i seng , ofte er det tygd i stykker noe. Akkurat nå er det en sofa som har fått gjennomgått. Selv om de er gamle og gjort sinn jobb som avlshunder skal de bo hos oss til de reiser over regnbuebroen. De er det kjæreste vi har!

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *