ÅRETS AVLSHANHUND

Vår godgutt Kbjv-16 N S UCH Dewmist Double Jeopardy aka Baltusble i 2020 kårets til årets avlshanhund  slik han også ble det i 2019.
En utrolig prestasjon når man tenker på han kun har 36 avkom.  Baltus er nå blitt over 6 år og lever et avslappet liv her hjemme. Han elsker å sitte i sofaen og få kos og leter alltid etter en godbit eller 2.  Han har en herlig personlighet og er meget lett å bli glad i.
Hans barn er kjent for å arve pappas gemytt, de er snille og trivelige. De ser bra ut og er flinke til å jobbe.  
Vi vil takke hans oppdretter Henric Fryckstrand for at fine Baltus kom til oss.
Nr 3 på lista bor også her, Dewmist Lexington, Pluto til daglig. Hans barn har virkelig vist at de duger på flere arenaer. Han har i 2020 fått 2 utstillingschampioner, en har fått første premie på jakt, flere har tittel i rallylydighet, 2 er blodsporchampioner.  Vi er utrolig stolte over Pluto sine barn. Han virkelig avler brain and beauty!

 

På 9 plass  kom en hund som nå løper over engene i himmelen, min stjerne, min beste venn som jeg tenker på hver dag  N S UCH Dewmist Sand Of Atacama, min kjære Anton. Rett etter sin død ble hans datter Springflower To Dancewood Av Vervik utstillingschampion og i Bodø har unge Underwater Ain’t Got To Slow Down vist seg fram i utstillingsringen, Skaidi som hun heter til daglig er trener også jakt og viser en enorm glede og talent, akkurat slik sin far gjorde.  Antons arv lever vider i Skaidi, noe jeg er utrolig stolt og takknemlig for. 
Alle våre 3 avlshanhunder på listen er oppdrettet av min mentor Henric Fryckstrand i Sverige. En mann med enorm kunnskap om hund. Jeg er så takknemlig for at Baltus, Pluto og Anton  kom til oss.

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *