ÅRETS DANCEOODHUND 2021

Hvert år kårer vi årets Danceood hund. Dette er en pris som går til hund oppdrettet av oss som har gjort det bra i en eller flere hundesporter, eller har gjort en betydning. Tidligere vinnere har vært Epelepsihund, Røde kors hund,  tittel i Rallylydighet og utstillingschampion.
Årest vinner er Dancewood A Bundle Of Love(Ch Dewmist Double Jeopardy- Dancewood`s Amour d aunou) som bor hos Marlen Hustelid i Sør Fron. 
Det var bare tilfeldig at Reodor, som han heter til daglig, havnet hos Marlen. Han var egentlig solgt til noen andre men de dukket aldri opp for å hente den lille valpen.  Kort tid etter fikk vi en telefon fra samboer til Marlen at de var på utkikk etter en goldenvalp. Så det var litt tilfeldigheter at lille Reodor havet  i Sør-Fron.  
Marlen skulle bare ha en familiehund, men vi fikk “lurt” henne med på utstilling  og da var gnisten tent. På den ene utstilling vant de en dummie. Marlen viste ikke helt hva en dummie var men ettervert begynte hun å trene litt jakt med Reodor og han viste fort han hadde talent. Så I år ble kvallikprøven tatt og de deltok på årets Working test på Goldenfestivalen.  Marlen og reodr tok også den lange turen til Vefsn på utstilling og ble belønnet med Cert!, 
Men det er kanskje på Agility banen Reodor har utmerket seg mest.  Han har en enorm fart og viser enorm glede når han konkurrerer i agility. Og han er ofte i øvre del av resultatlisten. Så han er det beste eksemplet på at en utstillingsgolden ikke er så daff og treig som mange vil ha det til.
Vi er enormt stolte av hva Reodor og Marlen har prestert i år.  STORT GRATTIS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *