KLUBBMESTERSKAP

I helgen var det klubbmesterskap i Rallylydighet og Workingtest.
Team Dancewood var godt representert og noen hunder gjorde det meget bra
I Rally klasse 1 var det RL1 Dancewood Devoted Love som gjorde det best med en finfin 4 plass med hele 195 poeng. Eier Ingvild Bjerke hadde også med sin andre Golden, Balder som er en flott eldre herreman. Balder ble nr 2 med lik poengsum som vinneren. Stort grattis til Ingvild.
Jeg skulle selv gå med min lille due “SåFin” (Lady In Red Av Vervik) Hun har hatt god hjelp av gode hundeførere før, men det er noe helt annet med meg, jeg kan fort klabbe det til for lille SåFin. Noe jeg også gjorde med å gå in feil på slalomen, men en snill dommer så bort ifra det og vi kom inn på en fin fin 5 plass med 191 poeng. 
Dancewood I Fly With You hadde en veldig glad start, der dommer skulle hilses på og måtte også hoppe litt opp på eier Anita, men tok seg raskt sammen og gikk veldig fint etterpå in til en finfin 11 plass og 164 poeng. Dette lover veldig godt videre.
I klasse 2 startet Dancewood Whishes Fulfilled for Vilde Lillegård. OG HVILKEN INNSATS!! ingen feil, max poengsum (200) og KLUBBMESTER!!
Det er 3 gang Mira og Vilde vinner ett klubbmesterskap! 2 ganger i NRK avd.Kongsvinger og 1 gan i Stovener Hundeklubb.!!
På Workingtesten senere på dagen ble resultatene ikke så gode men vi fikk se mye god jobbing av Mira, Bagerha og Såfin.

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *