KLUBBMESTERSKAP

I helgen har NRK avd. Kongsvinger avholdt klubbmesterskap i jakt og rallylydighet og Team Dancewood stilte mannsterke opp.

I Rallylydighet Kl.1 var det hele 5 hunder fra oss som deltok.
Best ble Dancewood Devoted Love (Xora9 og Ingvild Bjerke med en kjempeflott 2. plass med hele 198 poeng.
på 3 plass fulgte RL1 Dancewood Whishes Fulfilled(Mira) og Vilde Lillegård
Mens Springflower To Dancewood Av Vervik(Vilma) og Dancewood I Fly With You(Bageha) til Anita Lindholt gjorde flotte innsatser med nådde ikke helt opp idag men kommer garantert sterke tilbake ved en annen anledning.

Blir så imponert og stolt hva dere får til med hundene deres.

Så var det min lille due Lady In Red Av Vervik(SåFin) da. På Klubbmesterskapet i jakt endte hun på en kjempefin 2 plass med 53 av 60 poeng, kun 1 poeng fra seieren som mulig glapp da hun måtte ta seg en tissepause. I tillegg var den siste posten med vilt noe hun aldri før har prøvd, men løste oppgaven helt perfekt og kom helt hjem med en stor and.
Jeg meldte henne på i Rally også noe vi aldri har trent på i hele sitt liv. Siden far ikke har peiling på hva skiltene betyr hyret han inn flinke Vilde til å gå med henne. Det ble en disk da hun ikke forstod hva en 90 grader sitt er men ellers gikk hun helt prikkfritt. Tusen takk til Vilde som førte henne så bra.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *