PÅ FORSIDEN AV EN AMERIKANSK ROMAN!

For noen år siden skulle jeg, Mona og Agnes(Dewmist Santolina)  ha en fotosession det temaet var snute mot munn(nuss). Mona putter godbiter i munnen for å få Agnes til å “nusse” mens jeg knipset bilder.  Ting gikk ikke helt etter planen og jeg mente resultatet ville bli dårlig, men fortsatte å knipse bilder når de kosa. 
Da jeg skulle gå over bildene dukket et helst spesielt bilde opp på PC-skjermen.  Jeg så med en gang dette var noe helt spesielt, et bilde som virkelig viste kjærligheten mellom en hund og dens eier. 
Jeg personlig er glad i sort/hvitt bilder så jeg forandret fargen og la det ut på FB og Mona brukte det som profilbilde. Det tok ikke lang tid før det ble mange likes og det ble til og med tegnet av en dyktig tegner(Anita Guneid) . Etterhvert så “glemte jeg” bildet orginalen ble lastet ned på harddisk som begynte å samle støv.  Noen år gikk så får Mona plutselig en venneforespørsel fra en for henne helt ukjent Amerikansk mann med navn Christopher  Dant, like etter en melding på messenger der han sier han liker bildet og vil muligens bruke det på forsiden av sin nye roman “Promised Heart” , Mona tror det først er tull, og sender Christopher over til meg for videre kommunikasjon, Og jeg finner ut at Christopher  er en seriøs kar som har gitt ut mange bøker.  Han vil gjerne ha bildet i farger så det full leting etter hardisken  som ligger ett eller annet sted i mitt rot, hardisken blir funnet men ledningen er sporløst borte, så det blir å lete opp en spesialledning på nett, noe som ser ut til å bli vanskelig, men etter mye leting fant vi en og bildet kunne lastes ned på datamaskinen.
 Christopher  fikk bildet og den 24 juli 2020 var Mona og Agnes å finne på forsiden på en Amerikansk  Roman som vil være å få tak i bokhandlene rundt om i Amerika!!
Promised Heart er del 2 av historien om Golden Retrieveren Chauncey og det sterke båndet til sin eier. Del 1 heter Rescue og har fått enorme kritikker i USA, og boken kan kjøpes også i Norge!
Igjen ser vi hva disse hundene gjør for oss!! Denne gangen ble ett bilde tatt i de dype skoger i Innlandet(Hedmark) Bokomslag på en Amerikansk roman!  De hundene betyr alt for oss, de er vårt liv, vår store kjærlighet.
Klikk her for  å kjøpe Promised Heart
Klikk her for  å kjøpe Rescue 

Klikk  her for å se hva folk mener om Rescue 

Chris Dant forteller om Rescue 

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *