Salg av valp via SMS

I det siste har vi fått en del SMS fra personer som gjerne vil ha valp. ofte står det “Hei, vi har lyst på en Golden. Har du valper nå og hvor mye koster dem?”

Her går en mor drektig i 63 dager+/- går gjennom en fødsel,  så gir dem mat, vasker dem og lærer dem opp i 8 uker. For henne er dette det kjæreste hun har, hun elsker dem og hadde nok ofret livet sitt for å redde dem hvis noe skulle skje!  Så skal vi  selge dem over en SMS som det var en bruktbil eller en sofa fra IKEA? Det er så respektløst ovenfor tispa.

Til dere som sender SMS, ville dere ansatt en barnevakt som sendte denne SMS`en “Hei ser dere trenger barnevakt, jeg tar jobben, hvor mye får je i lønn?”

Vi er også glad i våre valper, de er våre barn. Vi preger og sosialiserer dem så godt vi kan for at de skal bli en bestevenn i mange år.. Det er små liv  med følelser som gir all sin kjærlighet til  oss mennesker.

Hundene er det kjæreste vi har og vi vil at barn fra våre hunder får det beste liv de kan få. Det er vår oppgave som oppdrettere å finne de rette hjem til de små.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *