SIXPENCE TROFEET

Min lille due, min beste venninne, mitt hjertebarn mitt alt! NUCH Lady In Red Av Vervik  bedre kjent som SåFin vant det ærverdige Sixpence trofeet i 2020. Dette går til den hunden som har gjort det best på utstilling og som er jaktpremiert.
Historien bak SåFin er meget spesiell,  Da Anne Margrethe Bjørvik spurte om å låne  Dewmist Lexington  så sin fine tispe Sukkertøy av Vervik, prøvde jeg flere ganger å overtale henne heller til å bruke vår Dewmist Double Jeopardy da jeg selv mente at han var en bedre hanhund, men Anne-Ma stod på sitt. Og med denne kombinasjonen viste hun at hennes lange erfaring og “feeling” for avl utkonkurrerer oss nye 🙂
Da kullet ble født var det en lita tispe der som ikke var som alle andre, da hun hadde noen noen problemer og  det var ikke sikkert hun ville leve opp. Anne-Ma spurte om vi ville ha henne og hjelpe henne og se om hun kunne bli bra. Jeg var litt imot det, for jeg synes ikke hun var noe spesielt. Men Mona som har ett godt hjerte trumfet gjennom at den jenta skulle til oss. Og etter noen fåmnd. forsvant problemene.   
2 ganger prøvde jeg altså å “ødelegge” for at lille Såfin  skulle  komme til oss. Aldri har jeg vært mer glad for å ta feil!
SåFin har i år greid å bli Norsk Utstillingschampion, fått 1.premie på jakt og 1.pr på Rally lydighet. En utrolig prestasjon! I tillegg er hun er fantastisk hund på alle måter, så snill og god. Mild og lettlært.
SåFin  er også barnevakt når vi har valper, hun elsker å være sammen  med de små og leke.
Alle i hundemiljøet vet hvem hun er og er blitt en liten kjendis også pga noen videoer jeg har laget med henne 🙂
Tusen takk Anne-Ma og Mona for at SåFin  kom inn i mitt liv. For meg er hun verdens beste!

 

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *