VI ER HELDIGE

Ingenting gleder oss mer en når valpekjøpere bruker hundene sine og i tillegg gjør det strålende i konkurranser!!
Og på Lørdag var det Ingvild Bjerke og Dancewood Devoted Love(Xora) store dag.
Ingvild Bjerke viste vell knapt hva en utstilling var før hun fikk hund fra oss og nå på sin andre utstilling ble Xora Best I Rasen og BEST IN SHOW!!!

I tillegg så ble Springflower To Dancewood av Vervik(Vilma) som bor hos Anita Lindholt 4 Beste Tispe og Dancewood Love Is The Answer(Kipa) som Christiane Knudsen eier nr 2 i jr klassen.
Vilma og Kipa deltok på Working Test også og selv om poengsummen ikke ble så høy så er de med å jobber med hundene sine!!!

Han far selv deltok med vår solstråle Lady In Red Av Vervik og ble 2BTK og fikk en god sum på Working Test noe som gjorde at SåFin ble Årets Dualmester Golden på Retriverdagen.

Men det stopper ikke der!

I Fauske var det utstilling og Vilde Lillegård tok den lange kjøreturen opp med Mira og Pluto, resultatet ble ikke helt som forventet men dagen ble reddet av Dancewood Love Conquers All til Marit W Grøttem som vant en stor juniorklasse.
I Fauske kom også Therese Paulsen med Dancewood Rule The Wind(Ask) på besøk fra Senja og nå er Vilde, Therese, Ask, Mira og Pluto på roadtrip i Lofoten ilag.

For meg og Mona Skyrudshaugen er det en stor glede å se hundene fra oss blir brukt og at de er med å skape vennskap.

Tusen takk alle sammen!!!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *