Gun og Anitas store helg

Anita Lindholt

hadde tatt turen til Sandnes for å jakte det siste certet med flotte Springflower To Dancewood Av Vervik (Ch Dewmist Sand Of Atacama-Dancewood Alice Spring Dessert)og greide det !!! Hun vant Åpenklasse tispe, 2BTK med Cert!!! Fine Vilma er nå blitt Norsk Utstillingschampion!! Vilma er ikke lengre i vårt eie, men har en stor tilknytning til Dancewood. Idag hedret hun sin far som reiste fra oss tidligere denne uken. Anita fikk vilma i sitt liv for ca 3 år siden og skulle ha en familiehund, nå reiser de land og strand rundt på utstillinger og er en av dem som skaper ett godt miljø både i Dancewood teamet og i Retrieverklubben . Dette er så fortjent!!! Stort grattis også til Vilmas oppdretter

Anne-Margrethe Bjørvik

.

Gun Vestli Håkonsen

skulle på feire i Tromsø og den passet in med utstilling samme plass. Dancewood Doctorin` The Tardis (Ch Dewmist Dante`s Peak-Dancewood Amour D`Aunou) ble 2 beste tispe med Res.cert på Lørdagen og på Søndag ble hun beste tispe, BIM og fikk Stor-Cert!!!! Stor takk til

Lill-Ann Pedersen

som handlet henne så bra, Tusen takk til

Widunn Irene Wetteland

som har jobbet mye med Sandra, og selvfølgelig Stort grattis og tusen takk til forvert Gun som tok den lange turen 🙂 Vi er så stolte og takknemlige.

Men de var ikke de eneste som gjorde det godt i helgen!

Dancewood Lilly Of The Valley(Ch Dewmist Double Jeopardy-Springflower To Dancewood Av Vervik) Ble beste tispe og BIM på lørdagen og nr 2 i Ch Klassen på Søndag. Eier:

Simen Isbjørn Adolfsen
Dancewood Whishes Fulfilled (Ch Dewmist Sympatico-Senna De Ria Vela) Ble 4 beste tispe på Lørdag og vant Ch klassen på Søndag.

For en helg!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *